Energiecoach

SBHw beschikt over eigen energiecoaches.

Een energiecoach is een vrijwilliger die met u meedenkt over makkelijke manieren om energie te besparen in huis. Het gaat hierbij niet om grote bouwkundige maatregelen, maar hele simpele aanpassingen in je dagelijkse energiegedrag. Tijdens het bezoek geeft de energiecoach u inzicht in uw energieverbruik en handige tips om het verbruik te verlagen.

Een energiecoach geeft geen advies, maar wijst uw de weg.

Bij energiebesparing in huis denk je al snel aan het aanschaffen van zonnepanelen of het aanbrengen van isolatie. Dat zijn zeker goede maatregelen, maar vragen vaak om een forse investering. En mensen met een huurwoning zijn afhankelijk van de medewerking van hun verhuurder. Toch zijn er ook veel simpelere manieren om energie te besparen in huis, of u nu woningeigenaar of huurder bent. De energiecoaches zijn speciaal opgeleid om u hiermee op weg te helpen. Als vrijwilligers kunnen zij u kosteloos en vrijblijvend helpen om inzicht in uw energieverbruik en energierekening te krijgen. Want als u weet wat je verbruikt, weet u ook wat u kunt besparen. Daarbij gaat het niet om grote investeringen of dure verbouwingen, maar om hele simpele aanpassingen in uw dagelijkse energiegedrag.

Als je weet wat je verbruikt, weet je ook wat je kunt besparen.

Samen met u kijkt een energiecoach naar bijvoorbeeld het soort verlichting en verwarming in uw huis, de hoeveelheid water die u verbruikt, de apparatuur die u gebruikt en de hoogte van uw energierekening. Hij helpt u meer inzicht te krijgen in uw energiegedrag en hoe u dit kunt aanpassen om snel en eenvoudig geld te besparen. Met hele simpele maatregelen kunt u al snel honderden euro’s per jaar besparen!

Wie is de energiecoach van SBHw?

SBHw beschikt momenteel over 2 gecertificeerde energiecoaches, t.w. de heer Ton van der Haven en de heer Hennie Meijer, bewoner. Wilt u een afspraak maken, vul dan het contactformulier in door op onderstaande button te klikken.

Mail energiecoach